SALE – SALE – SALE

Billig Dansk Kunst

Nu kan du købe flere af min billeder til en favorabel pris. Kontakt mig for pris og mål. Du er også velkommen til at  komme og se billederne. De står alle i Hvidovre. Du kan skrive på info@the-end.dk eller ringe på telefon 53 35 86 27.

Priserne er eksklusiv fragt.

The Recycled Surface Project

The Recycled Surface Project er sidste del af mit projekt omkring brug af genbrugsmaterialer og fokus på overflader og strukturere. Denne tag bliver der brugt elementer (Overflade og struktur-behandling, samt genbrugsmaterialer) fra de to første projekter. Denne gang bliver det hele mikset sammen med et motiv i akryl- og spraymaling, tusser med mere. Et stort virvar som udgør kernen The-End Gallery / TØS.

The Recycle Project

The Recycle Project er en efterfølger til The Surface Project. Her er fortsat fokus på strukturer, overflader og brug af andre materialer end maling, tusser med mere. Men denne gang er der tilføjet et element af  genbrug. Det kan være alt fra gammelt papir med malerester, aviser og reklamer til plastik med mere.

The Surface Project

The Surface Project er et projekt som er opstået ud fra mit arbejde med strukturer, overflader, materialer og farver, i stedet for det klassiske motiv, som man ofte ser i kunst / billeder.